2011. augusztus 19., péntek

Szütyő ismét-de most pasztell!

A kékek, és pettyesek után még egy 40 perces szütyő, most pasztellben, fehér virág-dísszel, fehér karikákkal!! Nem mondom, hogy már soha ilyet, mert a lányoknak nagyon tetszik.

Könnyű, nyári kiegészítő, olyan kis szaladgálós, felkapom, és viszem! Az idő pedig neki kedvez, ma is 31 fok körül volt!!







Posted by Picasa

2011. augusztus 18., csütörtök

Apró piros- sárga virággal!

Egy apró tartót varrtam megadott méretek alapján egy "kütyünek". Piros mikrokord anyagból, a bélése virágmintás, és végre egy horgolt sárga virágocska is megtalálta a helyét.
Kívül!



Belül!



Posted by Picasa

Csésze-neszi lepkedísszel!!

Horgoltam már hasonló csészét, de ennek más a formája. Végre egy UFO-val kevesebb!! A horgolás már korábban elkészült, a lepkedísz is rajta volt már, és várta a befejezést. Bélést és cipzárat varrtam bele, és lehet máris használni!!




Kukk, ilyen a belseje!! Kié is legyen??!!



A virágokat mostanában horgoltam! Most itt szétszóródtak egy kicsit! o))


Posted by Picasa

2011. augusztus 1., hétfő

Még egy szütyő...!

Ha még nem unjátok, egy újabb szütyő! Ezért a pöttyes anyagért, illetve a belőle készült szütyőért komoly "harc"volt! Emiatt még egyet kellett varrnom!
Azért mutatom, mert a fogójára karikát csúsztattam. Így zárhatóvá válik a szütyő, csak a megfelelő mélységig le kell csúsztatni a fülön.






Vörös rózsadíszt tűztem rá. Érdemes volt várni rá??? Ugye ez még jobb lett!!! Minta: http://www.cicvarekkuckoja.hu/pdf/40perces.pdf