2012. július 29., vasárnap

Játék!
Játék Krisztynél!


Két éves lesz hamarosan a blogja. Ez alkalomból játékot hirdetett! Bár én szeretnék szappant kapni tőle, de azért Ti is próbálkozzatok!
2012. július 27., péntek

Ajándékok horgolva!


Névnapi ajándéknak szántam ezeket a horgolt tartókat! ♥♥♥

Az egyik papírzsebkendő méretű, 10 db pont belefér. Virág alakú gombbal, és horgolt kis fülecskével "zárható". A zsepi mindenesetre nem potyog ki belőle! :o)
A nagyobb méretű pedig apró piperének, vagy igazolványoknak is helyet biztosíthat!  Mindkettőt textillel béleltem. A szettet egy kis horgolt-virág egészíti ki. A virággombból ide is jutott!! Kitűzőnek is használható, vagy textiltáskára is tehető, de a neszin is jól mutat. A hátoldalára jelvényalapot varrtam, így ide-oda tűzhető! :o))))   Remélem időben odaért a címzetthez, bár visszajelzést még nem kaptam! Esetleg nyaral?

Ááááá, csak nem valamelyik "postás" barátnőjénél kötött ki a csomagocskám?????? 
Abba belepusztulnék! :o(((((

2012. július 7., szombat

Baba-labda varrás!

Varrtam! Méghozzá jó sokat, és kézzel! 
Ja, hogy nem látszik? Pedig jó sok idő kellett ennek a csoda- labdának az elkészítéséhez.Esténként ezt varrogattam, mert ebben a rekkenő hőségben még a gépet sem volt kedvem elővenni. Anyagfaló darab.Kisautó-mintás maradék anyagból (csupa keskeny csíkok), és egy szatyornyi maradék flízből készült.Az összevarrásnál kissé megviccelt, de csak összeállt a forma! :o))A leírást még régebben Eszter blogján találtam. Leírást, és sablont is találtok nála. Milyen jó, hogy akkor eltettem magamnak a mintát, most van kinek varrnom. Persze a kis unokámnak, Zalánnak!