2009. március 26., csütörtök

Postám érkezett ma!!

Nagy kupac posta várt ma otthon az asztalon. Kissé fáradtan értem haza, és még munkát is vittem haza a dolgozóból. Táskámat és kabátomat levéve gyorsan beletúrtam, mit hozott kedves postás kisasszonyunk ma. Reklámújságok, napilap, számlák, és egy nagy boríték. Kedves kézimunkázó barátnőm PIF-es ajándékát rejtő boríték. Még a kedvem is jobb lett ettől.



Eszter PIF-es játékára jelentkeztem, és most kaptam meg az ajándékát.
Mindig csodáltam Eszter munkáit, de ez tényleg nagyon szép!! Gyönyörű hímzés, apró gyöngyökkel díszítve. Csodaszép munka! A hímzés ízléses bordó és zöld keretbe varrva.
Csak nézegetem, simogatom, nagyon tetszik!! Ez tényleg az enyém?? És ne felejtsem a kedves sorokat, és a finom csokoládét sem. Köszönöm Eszter az ajándékokat, és a kedvességed! Mennyi munkád van ebben, és milyen nagy örömet szereztél vele. :)))








Sok kedves embert ismertem meg mióta blogokat olvasok, és magam is írni kezdtem! Önzetlenül cserélnek gazdát különböző játékok ajándékai a blogozók között. Szebbnél szebb munkák, hímzések, keresztszemesek, foltos dolgok, és kreatív alkotások. Energikus, fiatalos lendülettel, és ötletekkel készülnek a munkáitok. Fiatal lányok, kisgyermekes anyukák, dolgos nagymamák, és néhány "fiú". Mind-mind a másik munkáját figyeli, és a sajátját pedig igyekszik megmutatni a világnak. Sok tanácsot, bátorítást, dicséretet kaptam Tőletek én is, persze a kritikát is elfogadom. Köszönöm mindannyiatoknak, hogy Vagytok nekem. :)





5 megjegyzés:

Jucus írta...

De aranyosan írsz!Ezzel én is így vagyok, nagyon jó, hogy van kivel megosszam az apró dolgaim - van kit érdekel, és ez számomra nagy dolog!
Gratulálok a PIF - ajándékodhoz, annnnnnyira ízléses darab!
(A Boci csokiról eszembe jutott, hogy hopp, ma én is kaptam egy Balcsit Diámtól - már be is kaptam!:o))

Mamis írta...

Továbbra is várjuk ám a munkáidat!!!Én is örülök, hogy olvashatom a bejegyzéseidet!

M.I.Eszter írta...

Örülök, hogy tetszik a kép és annak is, hogy édes estétek lett. :)

Timici írta...

nagyon szépet kaptál, gratulálok!

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.