2009. április 19., vasárnap

A hiba az Ön készülékében van?

Két napja görcsölök a gépemmel, vagy a blogommal!!
Az ezelőtti két bejegyzésem óta valami baj van nálam a blogommal. Elindítom, és alul baloldalon látom, hogy kezdi a feltöltést az oldal. Aztán az jelenik meg, hogy"Adatfeltöltés http://0.0.0.." Na ez meg micsoda? Azt is tapasztaltam a napokban, hogy sokatok oldalát megnyitva, valami "Üres lap" nyílik meg. Na onnan aztán kijönni....!! Lehet, hogy én rontottam el valamit a gépemen?? És kedvenc blogtársaim oldalát sem tudom mindenkiét megnyitni, próbáltam már a miner.hu-ról is. Se olvasni, se kommentet írni nem tudok így. Ha elég gyors vagyok a belépésnél bejutok a Bloggerbe, itt hagy irogatni.
Annyi okos, és ügyes van köztetek, valaki írjon már, hogy mit csináljak!! Nehéz nélkületek......

7 megjegyzés:

Mamis írta...

Nálam minden rendben van.Igaz van egy pár hely ahol reklámszöveg jelenik meg, ha kommentelni akarok, de azt kiszoktam x-elni és utána írok.

Silerika írta...

Köszönöm Mamis! Többek között a Te oldaladat sem tudom megnézni, elindul, és lefagy. :((
(a miner.hu-ról próbáltalak)

Panti írta...

Nálam is lefagy az oldalad, én is azt hittem, hogy a gépemmel van, baj, de ezek szerint nem. Ha kicsibe hagyom az oldalt, csak akkor tudom megnézni sokadik próba után.. egész ablakosnál lefagy ugyanazt csinálja mint nálad, még 2 blog van ami nem működik rendesen. A többi bejön.

Silerika írta...

Panti! Köszönöm, hogy megírtad a tapasztalatod. Ezek szerint nem a gépemmel van a hiba, hanem a szolgáltatónál? :(

beszand írta...

Lefagytak az oldalak nálam is, ma reggel megnéztem és otthon ugyanúgy lefagyott. Most dolgozóban semmi probléma nincs. Jó hogy írtad mert a gyereket gyanúsítgattam, hogy talán miatta van valami baj.

CathlenKata írta...

Nem a gépekkel van gond, hanem a google újít, emiatt lehetnek gubancok a blogspoton. (Nekem a fiam szólt, mert ő gépekkel , szerverekkel meg mindenféle sz.gépes dologgal foglalkozik )

Silerika írta...

Ugye! Tudtam én, hogy Rátok számíthatok.:)
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást,puszi érte.
Egy kicsit megnyugodtam, hogy nem én bénáztam el valamit a gépen. Akkor egy kicsit még várok, aztán végignézem mindenki oldalát, mert lemaradtam.