2009. április 17., péntek

Ollós játék ollóért (is) Ninánál!

Nina játékot hirdetett!
Sokatoknál már láttam kitéve a felhívást Nina ollósjátékára. Gondoltam én is megmutatom Nektek az én szerszámaimat. Na nem valami extra dolog, csak praktikus darabok. A kék a papírvágó, a nagy sárga a szabáshoz, a kicsi pedig a fonalazáshoz használatos.





Persze néha összekeverednek, de próbálok vigyázni rá. A régiek is több évig szolgáltak, de az anyag elfáradt, és bizony le kellett cserélnem. De amikor elővettem most őket, akkor döbbentem rá, se tokom, se ollóőröm nincs. Jézusom, a jövő héten pedig tanfolyamra megyek (se tokom, se őröm), még megszólnak! Na gyorsan készült ez a kis rongyocska, némi szöszmösz fonallal, valami százéves készletem maradéka. A mintáért köszönet Ircsinek, bár nem 100 %-os a másolat, sem a színekben, sem a méretben. Keresztszemezők csukják be a szemüket, mert az én vaksi szemem este már csak ezt bírja, de nekem így elsőre tetszik. Persze a Nináéval egy napon sem lehet említeni, ezért pályázok Nála én is. Egyébként a játék április 30-ig tart (nekem meg a szülinapom május 3.), szép ajándék lenne. :OO









8 megjegyzés:

Jucus írta...

Nekem tetszik a méhecskés ollóőröd! Olyan kis aranyos!

Nina írta...

Örülök, hogy velem játszol!! :)
Ne aggódj, az ollómánia hamar utolér ám mindenkit :)
Nekem egy ajándékba kapott darabbal kezdődött, azóta ha tehetem, lecsapok mindig egy új darabra ;)

2x felírtalak!

Silerika írta...

Ó, de kedves vagy! Pedig csak olyan "egyesteszületett" a kis aranyos. A minta nekem is tetszik, majd egyszer szebb formában is elkészítem.

Silerika írta...

Nina! A bejegyzés közben megelőztél, köszönöm a lehetőséget :)

Kriszta írta...

Nekem is tetszik az ollóőröd, mondjuk elfogult is vagyok, mert szeretem a méhecskéket :)

Abile írta...

Nagyon jó lett a kis méhecskés ollóőröd :o)

Silerika írta...

Krisztinka, Abile! Köszönöm.
Úgy látom nemcsak én szeretem a méhecskét :)

leda írta...

Jaj, de jó, hogy tanfolyamra készülsz! Írhatnál róla bővebben is! Kívánom, hogy legyen annyi örömöd benne, mint nekem volt! :)