2009. május 30., szombat

Egy kiállítás képei!

Meghívót kaptam az Egri Folt-Tündérek kiállításának megnyitójára.
Ezt nem lehetett kihagyni, úgyis együtt álmodoztunk blog-társaimmal egy kiállításról, ahol az emberlánya csak ámul a gyönyörűségek láttán. A "tündérek" sem okoztak csalódást. Kedves fogadtatásban volt részünk, előtte közös varrás is volt, de erről én lemaradtam. Na nem baj, a tanfolyamos lányok többen ott voltak, majd tőlük megtanulom.A köszöntő kedves szavai után mindenki kedvére bajárhatta a kiállítást.
Apróságoktól kezdve a táskákig, takarókig mindenféle volt itt. Bevallom töredelmesen nem tudtam betelni a látvánnyal. Két gép is volt nálam, mindkettőt telekattogtattam (bár nem vagyok nagy fotós, ezért elnézést a képek minőségéért). Aztán még körbejárjam néhányszor, csak úgy négy szemmel kuksiztam a gyönyörű munkákat. Közben az alkotókkal is lehetett beszélni. Kedvesen válaszoltak akár a laikus, akár a varrogatók kérdéseire.
Csak néhány képet teszek ide, a teljes anyagot megnézhetitek itt.


A kiállítás megnézhető Eger, Knézich K. u. 8. I.em. 105. Bartakovics Béla Közösségi Ház (a Minarettel szemben) 2009. június 1-től június 7-ig, naponta 13-tól 18-ig. Ha Egerben jártok, ne hagyjátok ki!Lányok álmodjunk tovább....!! Jó öltögetést mindenkinek!7 megjegyzés:

leda írta...

Jaj, de szép élmény lehetett! Te még nem vagy tagja a csoportnak?

Abile írta...

Jó látni, hogy vannak akiknek az álmai valóra is válnak! :o)) Köszönöm a képeket...

SILERIKA írta...

Leda! Valóban nagy élmény volt! :))Én a Kolping Foltvarrókhoz járok,a tanfolyamukra, később lehetnék tag is....
Foltvarró-tábor Andornaktályán július 02-03-04-ig!!

SILERIKA írta...

Abile! Szívesen osztottam meg Veletek a látottakat! Így a Te álmod is teljesült egy ici-picit! :))

leda írta...

Hú, ez jól hangzik! Tudnál vmi közelebbit is írni a táborról? érdekelne a dolog! Nyugodtan írj e-mailt, ha sok! Köszönöm! :)

SILERIKA írta...

Leda! Irtam az e-mailodra részletesebben.:))

Krisztinka írta...

Nézz be hozzám kérlek, játékra hívlak! :)