2009. június 6., szombat

Tanfolyamról!

Régen írtam a tanfolyamon történtekről. Pedig sok mindent tanultunk ám azóta is.
A háromszögek gyorsvarrásos technikáját mutatták meg a lányok a tanfolyamon. Ha én ezt már ismertem volna, amikor a nagy takarót készítettem!! Legközelebb biztosan használni fogom a tanultakat.
Most a kapott anyagokból ezt készítettem, dupla forgós akármit. Na jó, ez egy mintadarab! A pénteki tanfolyamra csak éppenhogy kész lettem a házifeladattal, az alábéleléssel, és a szegéssel.



Tegnap neszeszert varrtunk, és egy "új" technikát ismertünk meg, a szeminolt. (igaz én már varrtam ilyet, de legalább gyakoroltam) Egy gyorsan elkészíthető neszeszert díszítettünk az elkészített blokkal. Természetesen kék anyagom is volt a varráshoz. :))



Hát ilyen lett a kisdrágám, kicsit..., kicsit..., de az enyém!!


5 megjegyzés:

Abile írta...

Én is úgy szeretnék eljutni egy tanfolyamra... sokszor küzdök olyan dolgokkal, amire már biztosan megvan a jól bevált technika... csak én nem tudok róla. Remélem egyszer ... :o)

Silerika írta...

Remélem Te is eljutsz egyszer! Én is azért járok, mert sokszor az egyszerű dolgokkal is sokat dolgoztam, pedig van könnyebb megoldás is. :))

leda írta...

De jó újra hallani a tanfolyamról! Örülök, hogy Te is ennyire élvezed! Én sem tudtam korábban elképzelni, hogy hogyan lehet ilyen apró dolgokat pontosan megvarrni. Aztán jöttek a fogások, azóta is csak ámulok, hogy milyen okos és leleményes emberek ezek a foltvarrók! :)))

Jucus írta...

Jók ezek a tanfolyami beszámolóid, egyszer csak sikerül nekem is eljutnom! Olyan szépeket csináltok és ezek a technika - elnevezések érdekesek!

Silerika írta...

Leda!Ezek a foltos-lányok hogy miket tudnak! Na azért járok én is tanfolyamra, a fogásokat ellesni. :))
Jucus! Örülök, hogy olvasod a beszámolóimat! Valóban érdekesek, de találóak ezek a nevek.:)