2010. február 7., vasárnap

Kiborítottam a táskám !

Szóval kiborítottam a táskám tartalmát. Most Mamis kért meg rá, de már ideje volt rendet rakni!



Amit eddig rejtegettem, most más is meglátja. Elég bizarr, mert egy női táskának a tartalma elég személyes. Most ezt a fekete bőrt hordom, időtálló darab, jó néhány éve szolgál már.


A következő dolgok bújtak meg benne:

két telefon a csíkos tokban (sk darab), az egyik a privát, a másik meg, hogy a kollégák elérhessenek; két toll, ha az egyik kifogyna, akkor ott a másik; rágó, mentholos és mézes cukorka; fésű, C..D..- kölni, egy kevés a gyógyszerkészletből (sajnos), szemüvegtok természetesen szemüveggel. Most látom, hogy három kulcscsomóm is van, kettő logókáját ajándékba kaptam, egy jojó-virágot Ledától, az epret Marvikától. A virágmintás anyag egy pzs-tartó (saját termék), buszbérlet, igazolványtok, jegyzetpapír, egy mostanában kapott levél, és egy nyárról ittfelejtett frissítőkendő (azért hasznát vettem mostanában is). Természetesen pénztárca, jópár éve kaptam a gyerekeimtől. Szeretem, mert egy csomó minden elfér benne, mégsem dagad malac formájúra.


Ha mindez nem volna elég, elárulom, hogy egy másik táska, vagy inkább szatyor is mindig van nálam. A túlélő csomagom abban van. Esernyő, ha szükséges, egy neszi apróságokkal, a gyógyszereim, egynapi hidegélelem, de néha melegíthető ebéd is. Öko-szatyor, és néhány nylon zacsi (pfujjj), ha vásárolni megyek, kéznél legyen.


Nem akarok kutakodni, vagy kiváncsiskodni más táskájában, ezért nem neveznék meg senkit. Aki mégis elárulná, hogy mit rejtegetett eddig a táskájában, szívesen veszem. Ha itt hagy egy bejegyzést, azt is megköszönöm!! :o))


6 megjegyzés:

leda írta...

Jaj,de jó, hogy használod! :))))

Abile írta...

Jó volt bekukucskálni a táskádba! :o)

óvónéni írta...

Nagyon felkészült vagy te is!
Két toll, egynapi hideg élelem, ez tetszik :)
Nylon zacsi tényleg "pfujjj", de mindenképp jó dolog, hogy hordasz magaddal és nem a boltból kérsz újabbakat, bár mindenki így tenne.

Silerika írta...

Leda! Igen, igen, a táskámban lapul azóta, hogy kaptam Tőled! :o))
Abile! Jó kukucskálást, de mutathatod Te is, persze csak akkor, ha akarod! Ez másnak is felhívás, lehet mutogatni a táskákat.:o))
Óvónéni! Mindig biztosra megyek!:)) Nincs büfé, és más kajálda a dolgozóban, így magunknak kell gondoskodni az étkezésünkről. Újrahasznosítom még a zacsikat is.:))

Mamis írta...

Köszönöm!!!

enigma írta...

Erika, kérlek írd meg nekem a postacímedet,
üdvözlettel,
Kriszti