2010. május 12., szerda

Elmaradásaim voltak...!

Néhány dologgal adós voltam, hát most egy részét pótolom!
Kedves blogtársnőm, Csandi lepett meg a szülinapomra egy meglepetés-ajándékkal. Tényleg meglepetésként ért, mert már kaptam tőle "kék-angyalkás csomagot", csupa szép kék anyaggal, és kék színű fonallal megtöltve. Neki nem a kedvenc színe a kék, hát szívesen adta egy közismerten kékmániásnak! :o)) Már készül is belőlük egy foltos-dolog!!






Most ezzel a gyönyörűen hímzett cukorkás dobozzal lepett meg, amiből már jócskán fogyott. Szalag és csipke társaságában még egy interaktív ajándék, egy dobozka gyöngy!
Köszönöm itt is a kedves meglepetést! Köszi, köszi.... :o))




A kevéske szabadidőmben ezt a néhány papírzsebkendő -tartót készítettem. Kicsit újítottam rajta! Eddig pánttal szegtem a két rövidebb oldalt. De ezek az anyagok finomak, és puhák, az egyoldalas ragasztós vetex-szel adtam egy kis tartást neki, és egy másik anyaggal béleltem.
A bélést 2-2 cm-rel hosszabbra hagytam, és kétszeresen visszahajtva ezzel szegtem pánt helyett. Ici-pici szívalakú gomb az egyetlen dísze, persze a mintás szegő melett.
És felfűztem a gyöngyöket is!! (gyöngyösök ezt biztosan másképpen csinálták volna, de én még annak is örülök, hogy beletaláltam a lyukba, és volt itthon damil, még több gyöngy, és még delfinkapocs is! :o))))




4 megjegyzés:

Abile írta...

Nagyon szép ajándékokat kaptál! Ügyes megoldás a pzs-tartó szegése a béléssel. Így egy kicsit talán gyorsabb is?

Csandi írta...

Örülök, hogy sikerült a meglepi:)) Megint nagyon szépeket alkottál:)

Silerika írta...

Abile! Csandi tudta, mivel szerez nekem meglepit! :o) A pzs tartó tényleg gyorsabb ezzel a szegéssel, mert a pántot belül eddig kézzel varrtam.
Csndi! Köszönöm szépen!:o)

Silerika írta...

aaa! Hát nem kimaradt?! Természetesen Csandi, bocs! :o))