2010. július 16., péntek

Díj másodszor is?! És jelentek újra takaróügyben!!

Esztertől kaptam egy díjat!


Mivel ez a díj már egyszer eljutott hozzám, meg újat sem nagyon tudnék magamról írni, csak szeretettel megköszönöm a díj küldőjének!! :o))






Sokan szabadságon vannak, és többen már biztosan megkapták mástól, meg nagyon melege van az agyamnak! Szóval nagyon köszönöm, de nem küldöm most tovább! (ugye nem baj???)







Mutatom inkább a Szeretetvarázs felhívására horgolt takarót. Végre-végre kész vagyok vele!!

Kicsit bátor voltam, amikor elvállaltam. Nem tudtam, időre kész leszek-e majd vele?!

De mostanában nincs kinek varrjak, a szekrénynek meg minek, így jól haladt a horgolás! A szálvégeket eldolgoztam, körbehorgoltam félpálcasorral, és pikósorral zártam. A zöld fonal éppen elég lett rá! Elég gyorsan horgoltam, nehogy már elfogyjon! :o)))))
Maradt a többi színből egy kevés fonal, így nagyon várom a Helen-féle Kutyorg leírását, hogy azt is elkészítsem a gyerekeknek. Bevárom még horgolótársamat Marikát, és együtt küldjük a csomagot, egy fiú és egy lányka takarót. :o)))







Bocsi, de van még két PIF-ajándék várományosom, azt azért nem felejtettem el!



2 megjegyzés:

Karina írta...

Nagyon szép lett a takaród! Te találtad ki, hogy ilyen legyen?
Biztos örülni fognak neki. Én lány blokkokat készítettem.

Silerika írta...

Karina! Eszter ajánlott néhány takaró ötletet, és mivel én egy egészet vállaltam, nem kellett blokkokra osztogatni. Kétsoronként váltogattam a 6 féle színt. Nekem nagyon tetszik ez a változat!!Kíváncsi lennék már a nagyis takarókra, azok is biztosan szépek lesznek! :o))))