2011. január 5., szerda

Az idei első! -és még plussz egy játék Bebinél!

Remélem sikerült mindenkinek átvészelni az ünnepeket, pihentetek is egy keveset, és feltöltődve kezdtétek az új esztendőt! Aki beteg volt már meggyógyult (én is javulgatok), aki most gyengélkedik náthával, megfázással, annak jobbulást kívánok!! :o)



Na, akkor mutatom az idei elsőt!! Tulajdonképpen ezzel kötöttem át magam tavalyról erre az évre. Az ünnepek alatt, pihenésképpen ezt az Ercsu-féle Toszkánát kezdtem el kötni már másodszor, mert ezt nem lehet megunni. Kicsit nagyobb lett, mert két mintasorral többet kötöttem, de így is nagyon tetszik!! Már elsejére kész lett, csak egy kis gőzzel most blokkoltam. A sima blokkolás nem rögzítette volna ezeket a szép leveleket a szélén.





Persze most sem vagyok kötés nélkül, egy mellénybe kezdtem Apukámnak, de majd legközelebb mutatom! ( Psszt, a háta már majdnem kész, de ő úgysem olvassa, még gépe sincs!!)










8 megjegyzés:

Kékbálna írta...

Gyönyörű, gratulálok

Bebi írta...

Csodás lett megint...

Ida13 írta...

Tetszetős. Határozottan tetszetős.

Csandi írta...

Nagyon szép a kendőd! És jobbulást!

Marcsi írta...

Csodás a kendőd!

Irenka írta...

Jöttem én is dicsérgetni. Megnéztem az előzőt is, mindkettő nagyon szép. Mit jelent, hogy gőzzel blokkoltad? Én is tervezem a kötését, azért kérdezem.
Elárulod milyen fonalból és hanyas tűvel kötötted?
Nagyon szép helyen élsz, az erdei iskolában voltunk és nagyon élveztük.

Silerika írta...

Köszönöm szépen lányok!Milyen jól kezdődik ez az év!!:o)

Silerika írta...

Irenka! Írtam e-mailt, mert nem akar engem ez a google most!!