2014. április 14., hétfő

Elmaradásom!


A márciusi ténykedéseim közzétételét pótlom a blogon! :)

A március 08-i mezőkövesdi közös varrásra tombolatárgynak varrtam egy tárolót tűpárnával. Ez az anyag nagyon tetszett, amikor választottam (napraforgós). Ebből varrtam sárga márványos béléssel. Úgy láttam, a sorsoláskor, hogy Miskolcra került! Remélem hasznossá teszi magát az új gazdájánál.      


Fonalfalásként horgoltam is egy- két darabot. Klasszikus nagyinégyzet, párna formába öntve. Mindkét oldala ilyen. A két lapot körben összehorgoltam, de az egyik oldalán közben belecsúsztattam a készrevarrt pink színű kispárnát. Utána a nyitott oldalon is körbehorgoltam, a párnát ezzel bezárva. Így mindkét oldalán egyformán használható, igaz így együtt kell majd mosni a huzatot, és a belsőt is! :)


Maradékok körbe-körbe, egy pici takarónyi. Ha előkerül még egy-két  gombóc, folytatható, nagyobbítható.  


Segítségnek teszek ide két nagyi-mintát. Én a kettőt kombináltam. Az első mintából a 4 láncszemes kezdést, a másodikból a mintát. A sarkoknál három láncszemet horgoltam. Mindenki hasznosítsa, ami neki megfelel.:)
2 megjegyzés:

Csandi írta...

Ügyes vagy nagyon! Egyszer majd én is megtanulok horgolni, az már tuti :D csak hogy mikor lesz azaz egyszer, azt még nem tudom :D

Sipos Józsefné Silerika írta...

Köszönöm! Majd egyszer lesz annyi időd, hogy a horgolásra is jusson belőle! :o)