2009. január 4., vasárnap

Itt vagyok ám,és figyelek! Új játék indult!

Ajándék

Enigma új játékot indított.
A szabályok már biztosan ismerősek, ha jelentkezel, 365 napon belül megleplek egy (vagy több:)) általam saját kezűleg készített ajándékkal. Cserében ezt a játékot neked is el kell indítanod a saját blogodban.
Várom a jelentkezőket :).

Az előző PIF játékra is van még két hely, tehát az első 5 jelentkező a nyerő.

Gondolatok

Nem tűntem el az éterben, csak egy kis pihenésképpen olvasgattam a blogokat. Nagyon szorgalmas kis társaság. Még alig múltak el az ünnepek , és máris mennyi újdonság készült. Tulajdonképpen én sem tudtam meglenni az ollóm, és a tűm nélkül. A PIF játékra ugyan a mai napig csak egyetlen jelentkezőm akadt, neki elkészült az ajándéka. A postázásra nem kell sokáig várnia, persze majd azután teszem fel a képet, mikor már megkapta. (Remélem izgatottan várja, mert én szívből csináltam ám.) Közben elkészült egy tavaszváró képecske keresztszemessel, ebből a mintából kivett részlettel. Olyan régen varrtam már ilyet, de bele lehet ebbe jönni újra. Még kitalálom neki a keretet, és bélelem, hátlapozom majd.




Sokan tervet készítenek 2009-re. Nekem nem szokásom a tervezés nagyon előre, úgyis mindig közbejön valami, és akkor csak bosszankodnék.


Aztán szépítgetitek a blogotokat. Az aláírt bejegyzés nekem is tetszett eddig is, hát megpróbálkoztam vele én is. Köszönet a "blogbaj"-os lányoknak az útmutatásért. A címke készítés is régóta foglalkoztat már, de a gondolat és a megvalósítás közötti idő most már egyre közeledik. A terv elkészült, a kivitelezés sem marad el. Ennek elkészítésében Cicvarek bejegyzése volt nagy segítségemre. Neki is köszönet.

3 megjegyzés:

leda írta...

De szorgalmas voltál! Alig egy hete, hogy jelentkeztem! Már nagyon izgulok... Biztos gyönyörűséget kapok!!! Ezt már most tudom!

Abile írta...

Szép lett az aláírásod! :o)

leda írta...

Nézz át hozzám!