2009. február 15., vasárnap

Rongytartó-vagy neszeszer?


Neszeszert már többfélét is varrtam magamnak. Pipere holmik vannak az egyikben, a másikat "túlélő"dolgok tárolására használom. Most egy olyat varrtam, amibe az apró rongyocskákat rakom majd. Eddig csak raktam ide, raktam oda, zacsiba, kosárba. Mindig szaladt a ház tőlük. Egy darab kord jellegű anyagom volt, kb. 30 x40 cm-es, erre varrtam néhány levél alakú anyagot. Kivételesen géppel varrtam, ami számomra is új dolog. Szendvicsnek megvarrtam, zipzárat a két keskenyebb oldalra. Na ezt viszont kézzel varrtam, mert az anyag elég vastag lett. A két oldalt is kézzel varrtam, alul egy kicsit széthajtottam, és úgy varrtam össze. Ezzel egy kis bőséget kapott. A zipzár húzóra tettem egy kis lógókát, fagyöngyöt varrtam a közepébe. Na gyorsan bele is pakoltam, elég nagy, sok minden belefért. A rongyocskáim végre egy helyen lesznek.





4 megjegyzés:

leda írta...

GYÖNYÖRŰ!!!! A leveleket elszegted vagy csak odavarrtad? (nem látom egyértelműen a képen) Kedvet kaptam egy hasonlóhoz! :)

Silerika írta...

Köszönöm!Először az erezettel varrtam oda, majd a szélén körbe is. Remélem nem feslik majd az anyag, műszálas jersey. Igaz varrhattam volna elütő színnel is.:)

Abile írta...

Nagyon jó ötlet!! Szép lett!

Silerika írta...

Abile! Köszönöm Neked is, jól esik :)