2009. április 22., szerda

Tavaszi varrogatás, bökögetés őszi színekben!

Mostanában nem sok kész dolgot mutathattam Nektek kedves olvasóim!

Belefogtam ebbe-abba, de még egyik sincs teljesen kész. Odaültem a varrógéphez is, de csak nadrágokat hajtottam föl, és még három újabb darab szintén erre vár.
A lidl-es gombolyagokból hozzákezdtem a másodikhoz, esténként ezt kötögetem. Ez barnás színekben pompázik, egy kicsit őszies, de tavaszi darab lesz belőle. Legalábbis remélem még időben kész leszek vele. Ez a fonal is elég érdekes, a színek csíkokat és kis mintákat adnak ki. Majd úgy nézek ki benne, mint egy tigris és egy leopárd keveréke, elég mókás. A háta szélesebb, ezért a csíkok keskenyebbek, mint az elején, amit két darabban kötök. Terveim szerint egy kis kardigán lesz belőle, de a fonal fogyásától függ majd, hogy hosszú vagy rövidebb ujjal.




A fiamnak ígértem egy ajtóra függeszthető sötétítőt, ehhez is hozzáfogtam, hogy lássa ő is kap majd valamit, valamikor. Nem akartam harsány színből, mivel elég nagy pasi már. (23 lesz szeptemberben) Ez a színösszeállítás elég férfias, ebből két blokk van kész. Tervezem zölddel is a levelet, de még az anyagkészletben is szétnézek.



Ilyen valamire gondoltam majd, ha kész lesznek a blokkok. Van még mit varrnom!




4 megjegyzés:

leda írta...

nagyon ígéretes! benevezhetsz Bea pasis játékába! :)
Ezt már a tanfolyamon tanultátok?

Silerika írta...

Leda,köszönöm! Nem, ez még tanfolyamon kívüli. Most pénteken lesz az első okítás, nagyon készülök :)

Mamis írta...

Nagyon tetszik a kötésed!
Szépek a színei.

Silerika írta...

Köszönöm Mamis!:)