2011. július 24., vasárnap

Gyíkos kééééész!

Jó régen belekezdtem, nem is lett időre készen, de mégis kéééész a "gyíkos-afrikai" takaró!!!
Mielőtt kérdeznétek, maga az anyag "textilkutatóintézetből" való. Először nem láttam meg benne a lehetőséget, de még másnap is megvolt, szerencsére! :o))


Szóval volt ez az anyag, de takarónak kicsi volt. Mit csinál a foltos?? Kipótolja!! Csíkokból kapott keretet, aztán egy keskeny szegőt. Jó pufi lett, mert vastag flíz került a két réteg anyag közé.Az elején csak a gyíkokat (gekkókat) tűztem meg kézzel. Aztán a kis keretet, no aztán meg az összes figurát!! Ezért tartott a vártnál tovább a varrása. :o)
A keretet azért géppel varrtam, és a szegőt is. Van varrógépem, vagy mi a szösz!!A szegőt a hátoldalon már megint kézzel, mert szerintem úgy szebb!! (normális vagyok??)
Fiatalúr, tudja ezt értékelni??? Használd jó sokáig, ha már ilyen sokáig vártál rá!!! :o)

5 megjegyzés:

Mamis írta...

Kézzel???Na ne.....

Csandi írta...

Jeffufom elsőre azt olvastam,hogy "Gyilkos kéééééz!". Csak amikor végig olvastam a bejegyzést, akkor jöttem rá, hogy a gyíkos van kész.Mondjuk a kézi tűzésre az én olvasatom is majdnem jó , hiszen az kéz gyilkos módszer:))) Nem semmi vagy Te nő:) Nagyon szép lett , szerintem érdemes volt erre a takaróra várni :)

Silerika írta...

Mamis! Deeee!! Ugye nem vagyok teljesen őrült!! De ezt géppel nem tudtam volna elképzelni!!:o))
Csandi! Horrort néztél?? De milyen igazad van, még jöhetnek a gyíkok, benszülöttek, kunykók....végzek azokkal is!!!!:o)))

Marcsi írta...

Húú, de szuper jól sikerült!

Silerika írta...

Köszönöm Marcsi!:o))