2011. július 21., csütörtök

Sok-sok rózsa nyílott!

Kifogytam a virágokból! Került néhány szütyőre, meg pólóra kitűzőnek. Az előző forró napokon készültek ezek a virágok. Semmi máshoz nem volt kedvem, de ezeket jó volt vágni, formázni, öltögetni a forró estéken is!!Színkavalkád sikerült, de legalább lehet válogatni, ugye!!!Lehet, hogy mostanában unalmas a blogom!! Kicsit szomorú is vagyok, mert rövid időre 150 volt a követőim száma, gondoltam valami ajándékra is, de szökevények vannak!! Valakik csalódtak, és eltűntek a blogomról!

Varrogatok ám!! A gyíkos takaró is halad, bár többet varrom kézzel, mint az elején terveztem. Nemcsak a gyíkokat tűzöm, hanem az összes figurát is, meg egy belső keretet. Aztán még hol van a szegése!!


6 megjegyzés:

Boszorka írta...

Szia!
Eddig is olvastam a blogodat, de most beléptem a követők csapatába, csak, hogy ne legyél szomorú:) Ne keseredj el, nem lettél unalmas. További szép alkotásokat. Üdv Tímea

Silerika írta...

Timi! Üdvözöllek nálam! De aranyos vagy, mindjárt felvidultam ettől!!:o)))

kepi írta...

Szia Erika!

Szintén olvasgattalak és szomorúságűzőnek én is beléptem. Tegnap írtam is de valahol elveszett. :-)
Nagyon szépek a munkáid!

Silerika írta...

Drága Kepi, örülök, hogy itt vagy!:o)))Köszönöm a kedves dícséretet!
Olyan kedvesek vagytok, már azt hittem senkit sem érdekel, amit bütykölgetek! :o))

Bebi írta...

Dehogyisnem, csak az időnkből van kevés!
Alkoss csak tovább!
Puszi

Kriszty írta...

Engem érdekelt volna, de eddig nem ismertelek. Csak most találtam rád, amikor kötött táska ötleteket kerestem. Ezek az organza virágok engem nagyon megfogtak. Csodásakat alkottál. Van valahol leírás, hogyan készül egy ilyen? Vagy tudsz segíteni?
De megyek tovább, és nézelődök még nálad. :) ha szabad. :)