2012. december 8., szombat

Karácsonyi korongok! Ajándékba is kapható!!

Játékra hívom a blog hűséges olvasóit!Karácsonyra készítettem  a filckorongokat. Horgolt hópihék kerültek rá puha moherfonalból horgolva. Egy pici csillogást az apró tekla-gyöngy rávarrásával sikerült elérnem. Néhány még vár a gazdájára!!

Ha neked tetszik, és szeretnél ilyet, most lehetőséged van hozzájutni! Csak egy hozzászólást, és e-mail címet kérek. Kisorsolok egy szettet, amely három darabot tartalmaz majd! A jelentkezési határidő december 15.  éjfél legyen. Másnap sorsolok, ha lesz rá jelentkező! Így még az ünnep előtt megkaphatja a szerencsés!  8 megjegyzés:

@havas írta...

mindig is irigyeltem a horgolni tudókat, csudaszépek, és olyan igazi, téli-ünnepi hangulatosak (a kék-fehér anyag meg a tekla) :)!
Kata, Erdélyből

Marcsi írta...

Annyira szépek, mint az igazi hópelyhek! Én is szeretnék jelentkezni a csapatba.
marcsi@taskamania.hu

Amanda írta...

Nekem is nagyon tetszenek.
okm74@freemail.hu
Köszönöm a játékot!

Kaoka írta...

Tavaly én is készítettem hasonlókat, nagy sikere volt a kolléganőim körében. Egy darab sem maradt belőlük. :-) Most jó ötletet adtál. Nagyon szépek ezek a kékek, én csak natúr és bordó színben csináltam.

Eta írta...

Beneveznék én is. Nagyon szépek a hópihék. :o)
setakukacfreemailponthu

nyanyus írta...

Nem vagyok törzsgárda tag,de nagyon szeretek nálad nézelődni.Neveznék a gyönyörűségek sorsolására ha szabad.balcsine@citromail.hu

Erzsébet írta...

Nekem nagyon tetszenek, nagyon kedves díszek. Gyönyörűen horgolsz! Őszintén csodállak érte!
Zsóka
symac74@gmail.com

Silerika írta...

Köszönöm a jelentkezéseteket! Én már várom a 15-öt!:o))