2013. október 12., szombat

Dilemma!

 Most komolyan! Jár még ide valaki, olvassa még a blogot valaki?? Biztosan, mert a látogatók száma  lassacskán azért nő! Vagy csak a kommentek hiányoznak nekem?? 

Igaz sok újat nem mutattam az utóbbi időben! Dolgozom mint a "kisangyal", varrószakkörbe is járok, igaz hetente csak egyszer, de ez legalább lök egy kicsit a varrógép felé! Itthon az uracskám besegít néha a főzésben, kísérletezget a drága. Azért ami ehető, az elfogy! :o))) Mosogatni már nem szeret a főzés után, a mosás, takarítás, vasalás, stb. is megvár. Nehogy azt higgye valaki, hogy bejárónőm van! :o)

Kötögetem a korababa-sapikat szorgalmasan. Most 22 várja a mosást, és a csomagolást. Reményeim szerint a jövő hétre fuvart is szervezek rá, a postát kímélem a csomagjaimtól. :o) 


Sikerül néha a varrásban is alkotnom valamit. Ezeket a kiskolléganőm táskájához varrtam az este, hétfőn már viszem is neki! Neszeszer zsepitartóval, hogy a szettje teljes legyen. :o)


A szakkörös csoport is csak "alakulgat", kellene még néhány szorgos tag! Főleg felsőtárkányi tagot várunk, de persze van már Egerből is tagunk, csak neki a kijárást kell megoldania. Azért az is előny, ha foltvarrós tanfolyamot végzett már az illető, de könnyen felzárkózhat bárki!!!
A szakkörös blokkokra is van már tervem, ha valami kész " lenne", majd azt is felteszem ide, hátha valakit érdekel! ♥


7 megjegyzés:

M.S.E. írta...

<3 <3 <3

Majmóka /Picikeadri/ írta...

Én itt vagyok, követlek, csak szépen csendben vagyok. :)

kepi táska írta...

Erika, én is benézek amikor erre járok, csak hát az írás, arra már kevés energia marad.

Mariska írta...

én is inkább olvasok, mint írok

Silerika írta...

Örülök én az olvasóknak is! :o))))Gyertek csak, én meg próbálok gyakrabbak frissíteni a bejegyzéseket!

Mamis írta...

...én is itt vagyok:):)

Silerika írta...

Örülök Mamis! :o)